maandag 25 juni 2018

Sportnamiddag

We hadden geluk. Het was mooi weer dus de sportnamiddag kon door gaan.

En juffrouw Lut had er haar werk van gemaakt. Een dikke bravo hiervoor.
Na een kwartier moesten we doorschuiven naar een nieuwe plaats. Het was telkens spannend wat we gingen moeten doen.

Onze sportnamiddag begon al met een wandeling van de wijkschool naar de centrumschool.


Eenmaal gearriveerd in de centrumschool konden we direct aan tafel om lasagne te eten. En wie goed kijkt, we leren hier eten met mes en vork. En we zitten op grote stoelen.Na de middagpauze begon de sportnamiddag:

1) Ballosmitto, frisbees, kegelspel, ballen in een emmer gooien, ringels rond een stok gooien, stoffen zakjes door de gaten gooien,

2) Spelen met reuzeballonnen. Voor juffrouw was dit niet altijd gemakkelijk om een foto te trekken met die bewegende ballonnen. Wat vonden we dit leuk.

3) Spelen met water: Er zaten gaatjes in de flessen waardoor het precies aan het regenen was.
Toen juffrouw dit boven de kleuters hun hoofden hield was dit een leuke verfrissing. Toen moest juffrouw weglopen want de meeste kleuters wilden haar ook nat maken. Het was gelukkig mooi weer waardoor we snel terug droog waren. Van dat laatste zijn er helaas geen foto's.
4) Bloten voetenparcour:


5) Springen, springen en nog eens springen: springen in een springzak ( of je verstoppen kan ook), springen over de stokken, springen in de hoepels, springen over de touwen en kegels, springen in de zandbak, ...Help een spook!!!!Oef toch niet.Neen ik wil niet op de foto.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten